KVALITETSSIKRING

Vi kvalitetssikrer løbende vores arbejde. Ved en kvalitetssikringen tager vi udgangspunkt i DHUV Metodehåndbogen af 14/08 2015.

Vi samarbejder kun med ansatte samt selvstændige aktører der overholder overstående standard. Desuden kræves der forud for et samarbejde dokumentation for anmærkningsfri børne- og straffeattest, som skal forblive anmærkningsfri igennem hele samarbejdsperioden.

Alle samarbejdspartnere samt ansatte underskrive en detaljeret Tavshedserklæring der omhandler behandling af personfølsomme oplysninger.  

 

Dokumentation

    Alle former for dokumentation, opbevaring af personfølsomme oplysninger og journalisering varetages af firmaet Døgndata ApS i deres udviklede program ”Dagbogsprogrammet”.

    DVJ Consulting og dennes ansatte samt private samarbejdspartnere skal til en hver tid overholde ”persondataloven”. 

    For at sikre en udvikling af egne og faglige kompetencer planlægges der deltagelse i kurser samt løbende supervision og sparring.  Vi har desuden stillet et eget krav om en løbende og indgående egenkontrol hvor der tages udgangspunkt i socialstyrelsens kvalitetsmodel udarbejdet ud fra ”Lov om socialtilsyn § 6, stk. 2”.